SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Și la Australian Open ar putea dispărea meciurile maraton. Ce decizie vor să ia organizatorii

Și la Australian Open ar putea dispărea meciurile maraton. Ce decizie vor să ia organizatorii

melbourne park australian open

Goana împotriva meciurilor maraton a ajuns și în Australia. E posibil ca de la ediția 2019 a Australian Open să se schimbe sistemul de desfășurare a setului decisiv în concursurile de simplu.
Conform ”The Times”, organizatorii de la Australian Open intenţionează să introducă, de la ediţia din 2019, un super-tie-break în setul decisiv, la scorul de 6-6, atât în concursul masculin, cât și în cel feminin. Câştigător ar urma să fie declarat primul jucător sau prima jucătoare care ajunge la 10 puncte în super-tie-break, cu un avantaj de două puncte. Măsura are scopul evident de a reduce durata meciurilor.

Problema este că nu știe dacă entru a se aplica de la ediţia din ianuarie 2019, este nevoie de acceptul asociaţiilor jucătoarelor şi jucătorilor. Dacă nu va fi obținut la timp, această prevedere se va aplica din 2020.

O decizie asemănătoare au luat-o deja organizatorii de la Wimbledon. Ei au anunțat că de la ediția Wimbledon 2019, în setul decisiv va fi introdus un tie-break. Dar numai dacă jucătorii vor fi la egalitate, 12-12. Desfășurarea tie-break-ului va fi însă normală, nu ca la Australian Open.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Australian Open 2019: Karolina Pliskova, revenire incredibilă în fața Serenei Williams. A salvat 4 mingi de meci și e în semifinale

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top