SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Simona Halep a început săptămâna 58 ca lider mondial WTA. Avem 6 românce în Top 100

Simona Halep a început săptămâna 58 ca lider mondial WTA. Avem 6 românce în Top 100

Simona Halep, după calificarea in semifinalele de la Rogers Cup

Simona Halep a început luni săptămâna cu numărul 58 în fruntea clasamentului WTA. În Top 100 mai avem alte cinci jucătoare, așa cum ne-am obișnuit deja.
Simona Halep are un avans de 1.046 de puncte faţă de a doua jucătoare a lumii, Angelique Kerber, la fel ca în ierarhia anterioară și la fel ca până în prima săptămână a anului viitor.

Halep e urmată în Top 100, dintre românce, de Mihaela Buzărnescu, care se menţine pe locul 24, de Irina Begu, care e pe 67 și de Ana Bogdan, care a urcat a urcat un loc, până pe 75. Sorana Cîrstea rămâne pe 85, iar Monica Niculescu a urcat o poziție, pe 99.

În Top 200 WTA, Alexandra Dulgheru a urcat un loc, pe 146, iar Irina Bara tot o poziție, pe 157.Avem 6 jucătoare în Top 100 WTA la dublu

La dublu avem în continuare 6 fete în Top 100 WTA. Liderul lor e Irina Begu, care se menţine pe 23. E urmată de Mihaela Buzărnescu, care e pe 24, de Raluca Olaru, care e pe 44 și de Monica Niculescu, pe 47. În Top 100 se mai află Irina Bara, pe 76 și Sorana Cîrstea, pe 93.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top