SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Simona Halep a intrat în săptămâna 60 ca lider mondial WTA. Ultimele 44 au fost consecutive

Simona Halep a intrat în săptămâna 60 ca lider mondial WTA. Ultimele 44 au fost consecutive

Simona Halep si bucuria victoriei la Montreal Rogers Cup 2018

Simona Halep termină pentru a doua oară anul calendaristic ca lider mondial. Spre deosebire de 2018, când se afla la începutul ”domniei”, românca bifează începând de azi a 60-a săptămână în fruntea clasamentului mondial WTA.
Simona Halep a început a 60-a săptămână ca lider mondial WTA. E a 44-a săptămână consecutivă ca numărul 1 mondial, și a 48-a din 2018 în care se uită laarestul clasamentului de pe cea mai înaltă poziție a clasamentului.

Celelalte cinci jucătoare românce din Top 100 WTA ocupă aceleași locuri ca săptămâna trecută: Mihaela Buzărnescu pe 24, Irina Begu, pe 67, Ana Bogdan, pe 76, Sorana Cîrstea, pe 84, iar Monica Niculescu pe 99.

Neschimbată e și situația din Top 200 WTA, cu Alexandra Dulgheru pe147,și Irina Bara pe 155.

wta shenzhen bara
Irina Bara
Irina Begu rămâne pe 23 în clasamentul de dublu WTA

La dublu, Irina Begu este jucătoarea clasată cel mai bine. Ea se menţine pe locul 23. E urmată de cea cu care vrea să joace în sezonul următor, Mihaela Buzărnescu, care e pe 25, de Raluca Olaru (44), Monica Niculescu (47), Irina Bara (76) şi Sorana Cîrstea (93).Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  BRD Bucharest Open 2018: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinale. La dublu avem 3 echipe românești din patru semifinaliste

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top