SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Simona Halep, la joacă alături de nepoata ei, Tania. Iată care e personajul de desene animate preferat

Simona Halep, la joacă alături de nepoata ei, Tania. Iată care e personajul de desene animate preferat

Simona Halep se joaca alaturi de Tania la casuta papusilor

Simona Halep a profitat de această vacanță forțată pentru a petrece mai mult timp și cu persoanele iubite din familie. Iar de departe pe primul loc în topul sentimental este nepoata ei, Tania, fiica fratelui său, Nicolae.De când s-a născut cea mică, acum doi ani și două luni, Simona Halep face tot ce poate pentru a se juca alături de ea, dar și pentru a-i aduce cele mai frumoase cadouri. Adevărul este că Simona va fi o mamă ideală pentru că iubește copiii mai mult decât orice. Lucrul acesta e evident nu doar din relația pe care o are cu cea mică, dar și din momentele petrecute alături de finii ei, doi copii în vârstă de aproape 6 ani, sau în general cu orice copil se află în preajma ei. Cred că este una dintre puținele vedte ale sportului care poate sta și o jumătate de oră să le dea autografe sau să facă fotografii cu cei mici fără a se enerva nici măcar o secundă.

În imagine de mai joi o vedeți pe Simona Halep jucându-se alături de Tania cu căsuța păpușilor, acolo unde anfitrioană și, probabil, personaj preferat, este Minnie.

Simona Halep se joaca alaturi de Tania la casuta papusilor
Simona Halep se joaca alaturi de Tania la casuta papusilorCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top