SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep și-a întâlnit viitorul antrenor? Invitat surpriză la petrecerea de la Stejarii

Simona Halep și-a întâlnit viitorul antrenor? Invitat surpriză la petrecerea de la Stejarii

Simona Halep, alaturi de Boris Becker, la Stejarii

Simona Halep a participat joi seara la petrecerea prilejuită de aniversarea a 5 ani de la inaugurarea complexului Stejarii Country Club. Alături de vedetele din sport și alte domenii invitate la petrecere, a participat și un invitat special de peste hotare: Boris Becker. Va fi el viitorul antrenor al Simonei?
Simona Halep și Boris Becker au fost doi dintre cei trei lideri mondiali foști sau actuali aflați în sală. Al treilea a fost, desigur, Ilie Năstase, dar ceea ce ne interesează este legătura dintre Boris Becker și Simona Halep. Pentru că sunt tot mai multe vocile care spun că, în condițiile în care Simona Halep este fără antrenor, sunt mari șanse ca ea să fie pregătită în viitorul apropiat de german.

Simona Halep, alaturi de Boris Becker, la Stejarii
Boris Becker, intampinat de Simona Halep la petrecerea de la Stejarii
3 argumente pentru care Boris Becker ar putea fi viitorul antrenor al Simonei Halep

Deși acum este o supoziție, legătura dintre cei doi chiar ar putea deveni oficială după Australian Open, iar în sprijinul ei sunt mai multe argumente decât contraargumente.

  • Primul argument este că Boris Becker este unul dintre oamenii de încredere ai lui Ion Țiriac și se știe influența pe care o are omul de afaceri asupra Simonei Halep. Altfel spus, ea nu își va angaja niciodată un antrenor care să nu fie accepat de fostul jucător român. Iar neamțul este unul dintre favoriții lui Țiriac, el venind în România în ultimul an de mai multe ori.
  • Al doilea argument este că Boris Becker chiar și-a demonstrat valoarea de antrenor. El a lucrat cu sârbul Novak Djokovic în perioada decembrie 2013 – decembrie 2016, timp în care Nole a cucerit 6 titluri de Grand Slam (unul la US Open, unul la Roland Garros și câte două la Wimbledon și Australian Open), dar s-a impus și de două ori la Turneul Campionilor. Chiar dacă poate suna ceva banal când îl antrenezi pe Djokovic, care pare o mașină de cucerit titluri, trebuie spus că în decembrie 2013, când a început colaborarea cu Becker, sârbul pierduse patru dintre ultimele 5 finale de Grand Slam disputate.
CITEȘTE ȘI:  Simona Halep: Am încredere că putem câștiga
Boris Becker ar putea-o ajuta să-și îndeplinească visul de a câștiga la Wimbledon

  • În fine, al treilea argument ar fi legat chiar de dorința exprimată de Simona Halep pentru 2019. Ea a spus că vrea să cucerească titlul de la Wimbledon, iar pentru acest obiectiv Becker ar putea fi cel mai potrivit antrenor. Nu doar pentru că a cucerit titlul de trei ori – prima dată în 1985, cu câteva luni înainte de a împlini 18 ani – dar și pentru că în calitate de antrenor el a câștigat primul trofeu de Grand Slam cu Djokovic chiar pe iarba londoneză, în 2014.

Indiferent dacă îl alege pe Boris Becker sau nu ca antrenor, Simona Halep va începe sezonul singură, doar cu staff-ul care îi asigură pregătirea fizică. Ea va participa astfel la Sydney și Australian Open 2019, după care va anunța, probabil, cine îi va fi antrenor.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  WTA Stuttgart: Simona Halep e favorită 4 și va juca direct în optimi. Monica Niculescu își știe adversara

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top