SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Mihaela Buzarnescu > WTA Brisbane 2018: Mihaela Buzărnescu, învinsă clar în primul tur

WTA Brisbane 2018: Mihaela Buzărnescu, învinsă clar în primul tur

Startul de sezon nu a fost deloc așa cum spera Mihaela Buzărnescu. Românca a fost învinsă clar în primul tur la Brisbane 2019. 
În primul tur al turneului WTA de la Brisbane, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă fără drept de ape de ucraineanca Lesia Tsurenko. Aceasta s-a impus cu scorul de 6-0, 6-2, în mai puțin de o oră de joc, luându-și revanșa pentru cele două înfrângeri suferite în fața româncei în anul trecut. Din păcate, Mihaela a pierdut o șansă bună, pentru că în turul secund ar fi jucat cu o australiancă venită cu wild-card, Kimberly Birrell, care a învins-o pe a șaptea favorită, Daria Kasatkina, cu scorul de 5-7, 6-4, 7-6.Mihaela Buzărnescu va juca pe tabloul de dublu de la Brisbane

Buzărnescu era singura româncă aflată pe tabloul principal de simplu de la Brisbane. Ea va continua în concursul de dublu, acolo unde face pereche cu ucraineanca Nadia Kichenok. Cele două vor juca în primul tur contra principalelor favorite, cehoaicele Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top