SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Shenzhen 2019: Irina Bara, prima româncă ajunsă în sferturi la dublu în sezonul 2019.

WTA Shenzhen 2019: Irina Bara, prima româncă ajunsă în sferturi la dublu în sezonul 2019.

wta shenzhen bara

Irina Bara este prima jucătoare de tenis din România care s-a calificat în sferturile de finală ale unui turneu WTA de dublu în sezonul 2019.
În primul tur de la Shenzhen 2019, Irina Bara și georgianca Oksana Kalashnikova au învins cu scorul de 6-3, 6-1, după 64 de minute de joc, cuplul Danka Kovinic/ Yana Sizikova. Următoarele adversare ale celor două vor fi învingătoarele meciului dintre perechile Georgia Garcia Perez/ Veronika Kudermetova (Spania/Rusia) și Shuai Peng/ Zhaoxuang Yang.

Pe tabloul principal de dublu de la Shenzhen avem și alte două românce, pe Irina Begu și pe Sorana Cîrstea, care vor juca fiecare cu altă parteneră.

CITEȘTE ȘI: Sorana Cîrstea, prima româncă ajunsă în optimile unui turneu WTA în sezonul 2019Irina Bara a jucat și în calificările de simplu de la Shenzhen 2019

Irina Bara a jucat la Shenzhen 2019 și în calificările probei de simplu. Ea a fost eliminată în primul tur. Din calificările competiției din China, dotată cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari a ajuns pe tabloul principal o jucătoare din România. E vorba de Monica Niculescu, care chiar duminică a obținut victoria decisivă.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  WTA Shenzhen 2018: Simona Halep, Irina Begu și Ana Bogdan joacă miercuri în optimi. Iată de la ce oră

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top