SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Shenzhen 2019: Trei românce joacă la dublu. Sorana Cîrstea face pereche cu o prietenă

WTA Shenzhen 2019: Trei românce joacă la dublu. Sorana Cîrstea face pereche cu o prietenă

sorana cirstea australian open

La Shenzhen Open 2019 se vorbește românește și în acest an. Nu avem reprezentante doar pe tabloul de simplu, ci și pe cel de dublu, acolo unde trei perechi au câte o româncă în componență.
Cu trei jucătoare direct acceptate pe tabloul principal de la Shenzhen Open 2019 și cu o alta, Monica Niculescu, ajunsă în ultimul tur al calificărilor, turneul din China este unul drag românilor. Ca de obicei, și anul acesta vom urmări cu interes tabloul de dublu, acolo unde avem trei perechi cu componență românească.

Sorana Cîrstea va face pereche cu letona Jelena Ostapenko. Cele două sunt bune prietene, vizitându-se des și vorbind des cam din toamna trecută, așa că decizia lor de a juca împreună cu nu a surprins foarte mult. Și ar putea avea chiar ceva rezultate împreună, pentru că e mai bine ca două prietene să facă pereche. Primele adversare pentru ele vor fi Yingying Duan și Renata Voracova.Irina Begu este deținătoarea trofeului la dublu

Irina Begu, care intră în concurs din postura de deținătoare a trofeului (cucerit anul trecut alături de Simona Halep) va face anul acesta pereche cu chinezoaica Saisai Zheng. Cele două le vor întâlni în primul tur pe favoritele 4, chinezoaicele Yafan Wang și Shuai Zhang.

A treia româncă din concursul de dublu este Irina Bara. Ea va face pereche cu Oksana Kalashnikova. Cele două vor juca în primul tur contra cuplului Danka Kovinic/ Yana Sizikova.

CITEȘTE ȘI:  WTA Shenzhen 2019: Irina Bara, prima româncă ajunsă în sferturi la dublu în sezonul 2019.

Surprinde oarecum neînscrierea în concursul de dublu a Monicăi Niculescu, o jucătoare foarte bună în această specialitate. Dar probabil că nu a vrut să se suprasolicite și să riște o accidentare.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  WTA Shenzhen 2019: Irina Begu și Monica Niculescu și-au aflat adversarele din primul tur

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top