SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > WTA Shenzhen Open 2019: Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal. Ana Bogdan, învinsă clar în primul tur

WTA Shenzhen Open 2019: Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal. Ana Bogdan, învinsă clar în primul tur

shenzhen monica niculescu

Ziua de la Shenzhen Open 2019 a început cu o veste bună, legată de Monica Niculescu, și cu una proastă legată de Ana Bogdan.
Monica Niculescu a continuat parcursul perfect din calificări și a obținut victoria care îi asigură un loc pe tabloul principal de simplu de la Shenzhen. Jucătoarea noastră, desemnată cap de serie numărul 2 în această fază, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2, după 70 de minute de joc, pe japoneza Nao Hibino.

Niculescu își va afla adversara de pe tablou în cursul după-amiezii, aceasta putând fi chiar și Irina Begu, aflată în așteptarea unei adversare din calificări.Ana Bogdan, eliminată în turul 1 la Shenzhen Open 2019

Au început și meciurile de pe tabloul principal. Ana Bogdan a fost prima româncă programată să joace. Din păcate ea a fost spulberată de rusoaica Anastasia Pavliucenkova. Cap de serie numărul 8, aceasta s-a impus în doar 54 de minute de joc, cu scorul de 6-0, 6-1 care ne scutește de orice comentariu.

Acum la Shenzhen joacă Sorana Cîrstea, tot în primul tur. Probabil luni va evolua în prima manșă și Irina Begu.

Dintre concurentele aflate pe tabloul de dublu azi va intra în concurs Irina Bara.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top