SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Ana Bogdan va juca în primul tur cu una dintre protejatele Carolinei Wozniacki

Ana Bogdan va juca în primul tur cu una dintre protejatele Carolinei Wozniacki

Ana Bogdan la Shenzen 2019

Ana Bogdan și-a aflat adversara din primul tur de la Australian Open. Aceasta este una dintre cele mai de viitor junioare din circuitul mondial, Iga Swiatek.




Ana Bogdan s-a bucurat probabil când a văzut că va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări în primul tur de la Australian Open 2019. Probabil că bucuria a continuat când a văzut că e vorba de o jucătoare de doar 17 ani, din Polonia, al cărei nume nu spune prea multe: Iga Swiatek. Clasată pe locul 178 în clasamentul mondial, aceasta este considerată una dintre cele mai de viitor junioare din circuitul profesionist.

Poloneza este campioana junioarelor ediției trecute a turneului de la Wimbledon la simplu și campioana din proba de dublu junioare de la Roland Garros. Pe lângă aceste trofee, ea are în palmares titlul olimpic de tineret, cucerit tot anul trecut, dar la Buenos Aires.

Iga Swiatek s-a antrenat cu Caroline Wozniacki la Australian Open 2019

În circuitul ITF, Iga Swiatek, al cărei tată este fost canotor, participant pentru Polonia la Jocurile Olimpice din 1988, a cucerit până la sfârșitul anului trecut 7 titluri ITF, dintre care două la turnee de 60.000 de dolari și a intrat în Top 200, fiind atunci a doua cea mai tânără jucătoare din clasamentul mondial, după Amanda Anisimova, cea care urmează să întâlnească în primul tur o altă jucătoare din România, Monica Niculescu.

Rezultatele foarte bune obținute anul trecut i-au atras atenția Carolinei Wozniacki. De origine poloneză, aceasta s-a antrenat de-a lungul timpului de mai multe ori cu micuța jucătoare, ultima ședință de pregătire făcută împreună fiind acum patru zile, la Melbourne.

 

View this post on Instagram

 

?Last practise before @australianopen qualis? #imready

A post shared by Iga Świątek (@iga.swiatek) on

Bianca Andreescu va juca împotriva americance Whitney Osuigwe

Calificată în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, canadianca de origine română Bianca Andreescu și-a aflat și ea adversara. Aceasta este americanca de doar 16 ani Whitney Osuigwe, fost lider mondial al junioarelor și campioana junioarelor de la Roland Garros în 2017. Aceasta e clasată pe locul 199 în clasamentul mondial și a intrat pe tablou grație unui wild card acordat de australieni federației americane pe baza reciprocității dintre organizatorii turneelor de Grand Slam.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top