SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > Andy Murray, în lacrimi la conferința de presă de la Australian Open 2019: ”Acesta ar putea fi ultimul turneu. Durerile sunt prea mari” – VIDEO

Andy Murray, în lacrimi la conferința de presă de la Australian Open 2019: ”Acesta ar putea fi ultimul turneu. Durerile sunt prea mari” – VIDEO

Andy Murray a plâns la conferința de presă de la Australian Open

Andy Murray, unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii 10 ani, a oferit cel mai emoționant moment al începutului de sezon. El a plâns în conferința de presă de la Australian Open 2019, recunoscând că din cauza durerilor care îl chinuie de 20 de luni e posibil ca acest turneu să fie ultimul pentru el.
Ajuns acum pe locul 230 în lume, Andy Murray, fost lider mondial în perioada noiembrie 2016 – august 2017, le-a povestit în lacrimi ziariștilor tot chinul pe care l-a suferit în ultimele 20 de luni.

Murray a fost vizibil emoţionat şi a plâns la conferinţa de presă susţinută la Melbourne vineri. Chiar de la început, după ce a fost întrebat cum se simte, el a răspuns: “Nu grozav”,  apoi i-a venit să plângă, ieșind din sală pentru scurt timp, pentru a-şi reveni.

El a spus că durerea la şoldul drept, din cauza căreia a fost operat în urmă cu un an, nu a dispărut, în schimb a dispărut bucuria de dinainte de a se antrena şi a participa la turnee. “Nu mă simt bine. Am probleme de mai mult timp. Am dureri mari probabil de 20 de luni. Am făcut tot ce se putea pentru a nu mai avea dureri la şold. Nu m-a ajutat prea mult. Sunt mai bine decât eram acum şase luni, dar încă am dureri mari. A fost dificil. În decembrie, am vorbit cu echipa mea şi le-am spus  nu mai pot continua astfel. Că am nevoie să închei, pentru că jucam fără să am idee când va înceta durerea. Am simţit că trebuie să iau această decizie. I-am spus echipei mele: ”Cred că aş putea rezista până la Wimbledon, acolo aş vrea să îmi închei activitatea”. Dar nu sunt sigur că pot face asta”, a explicat sportivul.Australian Open 2019 ar putea fi ultimul turneu al lui Andy Murray

Întrebat dacă Australian Open ar putea fi ultimul său turneu, Murray, care a jucat de cinci ori cu trofeul pe masă la primul turneu de Grand Slam al anului, a răspuns: “Cu siguranţă există şansa să fie aşa. După cum am spus, nu sunt sigur că pot juca încă patru sau cinci luni cu aceste dureri. Am opţiunea să fiu operat din nou şi mă gândesc serios  la asta. Unii sportivi au făcut asta şi au revenit în competiţii, dar nu există garanţii. Motivul unei astfel de operaţii nu ar fi revenirea în sportul profesionist. Este pentru o calitate mai bună a vieţii”.

Andy Murray a plâns la conferința de presă de la Australian Open
Andy Murray a plâns la conferința de presă de la Australian Open

Andy Murray: ”Vreau să pot măcar să îmi pun șosetele fără să mă doară”

Andy Murray a precizat că ar vrea să se poată bucura de lucruri mărunte în viaţă. ”Vreau să pot măcar să-mi pun șosetele sau să mă încalț fără să mă doară”. El a adăugat că a discutat cu psihologi despre situaţia sa, dar nici discuţiile nu l-au ajutat să îşi înfrâneze frustrările. “Nimic nu ajută, pentru că durerea este mare. Nu pot să fac ce vreau şi ce ador să fac. De fapt pot să fac, dar nu mă mai pot bucura de asta”, a afirmat britanicul.

Murray (31 de ani), a fost lider ATP în perioada noiembrie 2016 – august 2017.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top