SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ATP Brisbane 2019: Rafael Nadal s-a retras de pe tabloul din cauza unei accidentări

ATP Brisbane 2019: Rafael Nadal s-a retras de pe tabloul din cauza unei accidentări

Rafael nadal conferinta presa

Rafael Nadal a făcut un anunț anticipat de mulți după prestația de la Abu Dhabi: s-a retras de la Brisbane înaintea meciului cu Jo Wilfried Tsonga.
Într-o conferință de presă organizatp miercuri la Brisbane, Rafael Nadal a anunțat că nu va putea juca la ediția din acest an a turneului ATP deoarece este accidentat la coapsa stângă. El urma să evoluaeze joi contra francezului Jo Wilfreid Tsonga, în turul secund al competiției. Al doilea jucător al lumii, Nadal a avut BYE în primul tur. Locul lui pe tablou va fi luat de un lucky-loser, Daniel Taro.

Ultimul meci oficial jucat de Nadal a fost în luna septembrie. Spaniolul spune că speră că va reuși să se refacă până la Australian Open și că va rămâne în Brisbane toată săptămâna pentru a se pregăti.

În declarația pe care a dat-o, Nadal a spus că a efectuat un RMN și că medicii i-au descoperit o întindere la coapsă și că nu vrea să riște nimic. ”Medicii mi-au spus că este un risc mare să se agraveze accidentarea dacă voi juca aici. Mi-aș fi dorit să joc la Brisbane, dar nu este posibil să o fac dacă nu vreau să îmi pun în pericol patriciparea la Australian Open”, a declarat Rafael Nadal, deținător a 17 titluri de Grand Slam.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top