SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Australian Open 2019: Doar Irina Begu merge în turul secund. Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au fost eliminate

Australian Open 2019: Doar Irina Begu merge în turul secund. Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au fost eliminate

irina begu australian open

Luni s-au jucat primele meciuri din runda inaugurală a Openului Australian. România a fost reprezentată de 3 sportive, doar Irina Begu reușind să se califice în turul următor.
Prima compatrioată care a pătruns pe arenele de la Australian Open a fost Sorana Cîrstea. Aceasta a avut-o ca adversară pe Rebecca Peterson, din Suedia. Meciul începuse destul de bine pentru Sorana însă, suedeza a jucat un tenis excepțional, reușind să o învingă pe romancă cu scorul de 6-4, 6-1.

Următoarea reprezentantă a României a fost Monica Niculescu. Monica a avut o misiune destul de dificilă , întâlnind-o pe talentata jucătoare din SUA, Amanda Anisimova. Românca a jucat bine pe parcursul întregului meci, diferența fiind făcută la câteva puncte. Scorul final a fost de 7-6(3), 6-4 în favoarea americancei.

Vestea bună vine din partea Irinei Begu, aceasta reușind, cu puțin noroc, accederea în turul secund. Adversara Irinei a fost experimentata Andrea Petkovic, jucătoare care s-a retras din cauza unei accidentări. Petkovic câștigase primul set la tie-break, iar în al doilea era condusă cu 4-3, scor la care, din cauza unei accidentări, a abandonat meciul.

Așadar, pe partea inferioară a tabloului, rămânem cu o singură jucătoare, Irina Begu. Aceasta urmează sa joace în turul doi contra învingătoarei din meciul Kvitova – Rybarikova.

Miercuri vor intra în concurs celelalte trei românce, plus Marius Copil.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top