SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2019: Mihaela Buzărnescu a fost învinsă în primul tur de Venus Williams

Australian Open 2019: Mihaela Buzărnescu a fost învinsă în primul tur de Venus Williams

Mihaela Buzărnescu la Australian Open 2019

Mihaela Buzărnescu a rămas fără victorie în meciurile de simplu ale sezonului 2019. Ea a fost învinsă în primul tur la Australian Open de Venus Williams, după ce a servit pentru meci în setul secund.
Mihaela Buzărnescu a fost învinsă cu scorul de 6-7, 7-6, 6-2 de americanca Venus Williams în primul tur de la Australian Open 2019. A fost un meci pe care Mihaela l-a pierdut după ce l-a avut în mână, servind la 5-3 în setul secund după ce ea câștigase și primul set. Din păcate, de la acel break reușit de adversara ei totul s-a prăbușit și românca a fost învinsă după un set 3 în care a avut câteva tentative de break, dar atât. Venus a câștigat mai ales pe plan psihic partida, iar pentru Mihaela prima ediție de Australian Open la care a fost cap de serie s-a încheiat dezamăgitor. Cu trei înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate la simplu în acest an, e de presupus că Mihaela va ieși din Top 30 mondial peste două săptămâni.

Marți am avut parte totuși și de o veste bună: Marius Copil s-a calificat în turul secund.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  ATP Stuttgart 2018: Roger Federer a revenit. Victorie la primul meci pe iarbă

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top