SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2019: Ora meciului Simona Halep – Venus Williams de sâmbătă, din turul 3

Australian Open 2019: Ora meciului Simona Halep – Venus Williams de sâmbătă, din turul 3

Simona Halep la Australian Open 2019

Organizatorii de la Australian Open 2019 au anunțat ora meciului dintre Simona Halep şi Venus Williams, din turul trei al competiției de la Melbourne.
Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, fiind prima din sesiunea de seară de pe arena Margaret Court, a doua a complexului australian.

Venus Williams conduce cu 3-2 în întâlnirile directe cu jucătoarea noastră, dar ultima victorie a fost obținută în 2013, când Simona era doar o jucătoare de tenis, cu o campioană, ca acum.Dovadă și cele două victorii ulterioare obținute de Simona Halep.

Dacă va trece de Venus, Simona va juca în optimi cu sora ei, Serena, care are un meci de antrenament în turul trei cu ucraineanca de 18 ani Daiana Iastremska. Evident, putem să ne alintăm să spunem că ex-sovietica are șansa ei, dar asta doar dacă vrem să umplem spațiul. Adevărul este că la cum joacă acum Serena, Iastremska trebuie să fie mulțumită dacă ia câte două game-uri pe set.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top