SUNTETI AICI
ACASA > International > Bianca Andreescu a învins-o pe Eugenie Bouchard și mai are nevoie de o victorie pentru a deveni prima canadiancă în clasamentul WTA

Bianca Andreescu a învins-o pe Eugenie Bouchard și mai are nevoie de o victorie pentru a deveni prima canadiancă în clasamentul WTA

Bianca Andreescu a invins-o p-e Venus Williams la Auckland 2019

În urmă cu trei ani, Bianca Andreescu era foarte bucuroasă că fusese selecționată de Federația Canadiană de Tenis să facă un stagiu de pregătire alături de racheta numărul 1 a acelei țări, Eugenie Bouchard. Aseară, jucătoarea de origine română i-a dat lui Bouchard o ”bătaie soră cu moartea”, în termeni tenisistici, desigur.
În sferturile de finală ale turneului de la Newport Beach, dotat cu premii în valoare totală de 162.480 de dolari, Bianca Andreescu, cap de serie 6, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-0 pe Eugenie Bouchard, a treia favorită.

În semifinale, Andreescu va juca împotriva nemțoaicei Tatjana Maria, cap de serie numărul 2.

eugenie bouchard bianca andreescu
Bianca Andreescu (stanga), alaturi de Eugenie Bouchard, in decembrie 2015
Bianca Andreescu va intra în premieră în Top 100 WTA

Cu punctele asigurate pentru această performanță, precum și cu cele primite pentru participarea la Australian Open 2019, unde a trecut de calificări și a fost eliminată în turul secund, Bianca Andreescu va urca de luni pe cea mai bună poziție din carieră, 76. Va fi prima ei clasare în Top 100 mondial, însă ascensiunea poate să nu se oprească aici. O victorie în semifinalele turneului american ar duce-o pe locul 68, adică ar transforma-o în racheta numărul 1 a Canadei. Și, dacă privim poziționările româncelor, în a treia jucătoare de origine română din clasamentul WTA, după Simona Halep și Mihaela Buzărnescu.

Cine este canadianca de origine romana Bianca Andreescu
Bianca Andreescu, după cea mai mare victorie a carierei, cea de la Auckland 2019, contra Carolinei Wozniacki
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top