SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Cehia, fără lider contra României în Fed Cup? Petra Kvitova își va anunța absența

Cehia, fără lider contra României în Fed Cup? Petra Kvitova își va anunța absența

petra kvitova

Finalista Australian Open 2019, Petra Kvitova, e foarte posibil să nu joace contra României în meciul din Fed Cup, programat în 9 și 10 februarie, la Ostrava, în primul tur al Grupei Mondiale 1.
“Ea trebuie să-şi apere săptămâna precedentă titlul de la Sankt Petersburg, apoi, săptămâna următoare, pe cel de la Doha. Nici eu, nici căpitanul Petr Pala nu ne aşteptăm ca ea să participe”, a declarat, pentru cotidianul Dnes, managerul jucătoarei, Miroslav Cernosek. Acesta a adăugat: “A jucat întotdeauna când a putut. Nu este genul de jucătoare care să-şi găsească scuze”.

Deocamdată nu a venit nici o confirmare oficială din partea federației cehe. Oricum, chiar și fără Petra Kvitova, adversara noastră este extrem de puternică, deoarece e probabil că formația va fi formată din Karolina Pliskova, Barbora Strycova sau Katerina Siniakova.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top