SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Cum poate rămâne Simona Halep lider mondial. Serena o poate ajuta

Cum poate rămâne Simona Halep lider mondial. Serena o poate ajuta

Simona Halep a ajuns in turul 3 la Australian Open 2019

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open 2019 și asta înseamnă nu doar că România a rămas fără reprezentanți în concursul seniorilor, dar și că jucătoarea noastră poate pierde primul loc în clasamentul mondial WTA. Iată ce trebuie să se întâmple pentru ca acest lucru să nu se întâmple și Simona să înceapă,de lunea viitoare, săptămâna cu numărul 65 în fruntea ierarhiei.
În acest moment patru jucătoare au șansa de a urca pe primul loc în lume după terminarea Australian Open. Singura dintre ele care ar putea-o depăși în clasamentul live pe Simona chiar miercuri este cehoaica Petra Kvitova. Jucătoare care a etalat în acest an un tenis superb, ea va juca miercuri contra australiencei Ashleygh Barty, în sferturile de finală. Dacă va pierde, atunci viitorul lider mondial ar putea veni de pe jumătatea de tablou pe care s-a aflat și Simona.

Dacă joi Naomi Osaka o va învinge pe Elina Svitolina, atunci japoneza o va depăși, în același clasament live, pe jucătoarea noastră. Dacă ucraineanca se va impune, atunci ea va avea nevoie să ajungă în finală pentru a o depăși pe Halep.

În fine, Karolina Pliskova, adversara de joi a Serenei Williams, are și ea șansa ei de a trece pe primul loc, dacă va cuceri titlul.

Recapitulând,pentru a rămâne pe primul loc, Simona are nevoie ca Naomi Osaka și Petra Kvitova să piardă în sferturile de finală, Elina Svitolina în semifinale și Karolina Pliskova în finală. Sincer, cel mai tare mi-e teamă de Kvitova, care joacă un tenis aproape perfect și care își și dorește foarte mult să ajungă pe primul loc în clasamentul mondial, pe care nu a fost niciodată.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top