SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Dovada că Darren Cahill e de fapt ”antrenorul din umbră” al Simonei Halep – FOTO

Dovada că Darren Cahill e de fapt ”antrenorul din umbră” al Simonei Halep – FOTO

Simona Halep alaturi de Darren Cahill antrenorul din umbra la Australian Open

Simona Halep și Darren Cahill sunt de nedespărțit în Australia. Cei doi s-au revăzut la unul dintre antrenamentele jucătoarei noastre, confirmând și mai mult supozițiile că australianul a rămas un fel de ”antrenor din umbră” al jucătoarei noastre.
Așa cum a declarat de mai multe ori, Simona Halep ține legătura cu fostul antrenor Darren Cahill. ”Vorbim zilnic la telefon”, a recunoscut ea într-una dintre conferințele de presă din acest an. Cum acum, ca și la Sydney, sunt amândoi la același turneu, australianul se poate comporta ca un ”antrenor din umbră” pentru liderul mondial, aceasta fiind și motivul pentru care Halep nu își angajează un antrenor. Pentru că Darren poate să-i fie fără nici un fel de probleme și antrenor pe perioada turneelor australiene și nu numai atunci.

Iar fotografia postată de Simona dovedește din plin acest lucru. După cum se vede, Darren a fost cu ea la antrenament, chiar dacă nu se scrie explicit pe poză acest lucru. E greu de crezut că antrenorul care este acum doar comentator s-a nimerit pe holurile de la Melbourne Park cu racheta de tenis în mână chiar când ieșea Simona cu echipa ei de la antrenament.

Simona Halep alaturi de Darren Cahill antrenorul din umbra la Australian Open
Simona Halep, alaturi de mama ei, dar si de Darren Cahill antrenorul din umbră si echipa, la Australian Open 2019Colaborarea Simona Halep – Darren Cahill va continua la Indian Wells și Miami

Mergând mai departe logic pe firul colaborării ”invizibile” și pe deplin posibile dintre Halep și Cahill, trebuie spus că vor urma trei evenimente, Fed Cup, Doha și Dubai, unde australianul în mod tradițional nu o însoțea, deci din nou nu va fi nici o diferenență față de ultimii 4 ani.

Apoi vin turneele de la Miami și Indian Wells, unde Darren Cahill va fi din nou prezent. Oficial, în calitate de comentator și, oricând dorește Halep, de sfătuitor. Așa se încheie și luna martie și așa capătă sens acea perioadă de 3-4 luni în care Simona Halep a declarat că nu are de gând să-și angajeze antrenor.

Colaborarea de la distanță poate continua până la finalul sezonului 2019

Veți vedea că 99% nu o va face nici în continuare, pentru că la Madrid, Roma și Roland Garros îl va avea din nou pe Darren Cahill alături, acestea fiind turnee la care el comentează meciuri masculine, iar în a doua jumătate de sezon există din nou turneele clasice și importante la care australianul va fi prezent: Wimbledon, Cincinnati, US Open și e aproape gata sezonul.

Și înainte erau săptămâni de colaborare la distanță între Simona Halep și Darren Cahill

Ar putea exista cârcotași care să spună că un antrenor trebuie să fie prezent 100% lângă sportivul lui, dar amintiți-vă câte săptămâni de pregătire a avut în România Simona cu Darren Cahill în timpul sezonului. Cred că nu au fost mai mult de patru în decurs de patru ani (mă refer la perioada februarie – octombrie). Așa că nu este nici o diferență pentru ea. În plus, ea deja știe ce trebuie să facă, iar dacă are nevoie de un program de antrenament, atunci acesta poate fi transmis și pe e-mail. Florin Segărceanu, căpitanul echuipei de Fed Cup e gata să o ajute oricând pentru a o superviza, astfel încât orice greșeală tehnică sau tactică să fie corijată, pentru că la nivelul acesta cam doar de asta are nevoie un jucător de top, așa cum e Simona.

simona halep echipa australian open
Simona Halep, alaturi de Vasile Antonescu, la Australian Open 2017

În fine, Theo Cercel știe exact ce trebuie să facă împreună cu Halep pentru a o menține în forma de care are nevoie un lider mondial. Iar sparring-ul Vasile Antonescu, cel prezentat ca o noutate în echipa ei, este de fapt același care a ajutat-o și în perioada în care încerca să devină lider mondial. Deci știe și el ce ar aștepta Darren Cahill de la un sparring-partner.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top