SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Elina Svitolina a recunoscut că este iubita unui cunoscut tenismen. Iată cine este

Elina Svitolina a recunoscut că este iubita unui cunoscut tenismen. Iată cine este

elina svitolina xxl revista

Cel mai nou cuplu din tenisul profesionist este unul pe cât de frumos pe atât de surprinzător. Elina Svitolina a recunoscut că este iubita francezului Gael Monfils.
Ucraineanca Elina Svitolina, câștigătoarea Turneului Campioanelor și una dintre pretendentelela coroana deținută de Simona Halep, a recunoscut că zvonurile referitoare la o posibilă relație dintre ea și francezul Gael Monfils sunt adevărate.

În vârstă de 24 de ani, Svitolina a fost mai mult nevoită să recunoască acest lucru, după ce, la meciul câștigat cu 6-4, 6-1 cu Viktoria Kuzmova, scor 6-4, 6-1, Monfils a fost văzut în loja susţinătorilor ei. “Ieşim împreună. Mă sprijină şi şi eu sunt alături de el. Înţelege prin ce trec, eu înţeleg prin ce trece el. Este super”, a spus Svitolina la conferința de presă.

Pentru Svitolina este prima relație asumată cu jucător de tenis. Pentru Monfils, care este cu 8 ani mai mare decât ucraineanca, Elina este a treia tenismenă de care este îndrăgostit. Predecesoarele Svitolinei s-au numit Alize Cornet (acum 12 ani) și Dominika Cibulkova (în urmă cu vreo zece ani).

Elina Svitolina este considerată una dintre bombele sexy ale circuitului feminin, la această aură contribuind mai mult pictorialele din Sports Illustrated sau alte reviste, decât realitatea brută, Calculatorul însă poate transforma pe oricine în Miss, iar ex-sovietica a beneficiat din plin de minunile tehnicii moderne.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top