SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > S-a stabilit finala Australian Open 2019, așa că Simona Halep știe ce loc va ocupa de luni

S-a stabilit finala Australian Open 2019, așa că Simona Halep știe ce loc va ocupa de luni

Simona Halep la Australian Open 2019

Cehoaica Petra Kvitova și japoneza Naomi Osaka vor disputa finala feminină de simplu de la Australian Open 2019. Asta înseamnă că Simona Halep va ocupa de luni locul 3 în clasamentul WTA.
În semifinalele disputate joi, Naomi Osaka a învins-o, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4, pe Karolina Pliskova, calificându-se în cea de-a doua finală consecutivă din carieră. Pe prima a și câștigat-o, anul trecut, la US Open 2018.  Eliminarea Karolinei Pliskova înseamnă că Simona Halep a scăpat de una dintre jucătoarele care puteau să o depășească, astfel că de luni, când va fi publicat noul clasament mondial WTA, românca va ocupa locul al treilea.

Adversara japonezei din ultimul act va fi Petra Kvitova. Cehoaica a învins-o în semifinale, cu scorul de 7-6, 6-0 pe americanca Danielle Collins, marea revelație a acestei ediții. Și pentru Kvitova aceasta va fi prima finală de la Australian Open.

Meciul de sâmbătă va desemna două premiere: va stabili o campioană nouă la Australian Open – ambele jucătoare sunt la prima finală la acest turneu – și va desemna și noul lider mondial. De asemenea, în premieră, niciuna dintre cele două neajungând vreodată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top