SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep despre posibilul viitor antrenor, Thierry Van Cleemput: ”Nu am decis nimic încă”

Simona Halep despre posibilul viitor antrenor, Thierry Van Cleemput: ”Nu am decis nimic încă”

Simona Halep si bucuria victoriei Australian Open 2019

Simona Halep a confirmat azi la Australian Open că belgianul Thierry Van Cleemput se află în pole-position pentru a deveni antrenorul ei. Deocamdată urmează o perioadă de acomodare, așa cum a declarat și jucătoarea noastră.
“Am vorbit, dar nu este oficial antrenorul meu. Nu am nimic cu separerea lui de David Goffin. Îl apreciez ca persoană şi ca antrenor, dar nu am decis nimic încă, trebuie să ne cunoaştem mai bine, mai întâi. Nu am vorbit înaintea Australian Open”, a declarat Halep. Dacă se va ajunge la o colaborare, va fi pentru a doua oară când Simona va lucra cu un tehnician belgian, după Wim Fissette, în 2014.
În ceea ce-l privește, antrenorul Thierry Van Cleemput a recunoscut că se cunoaște de mult cu Simona Halep și cu apropiații ei, dar și că mingea se află la jucătoarea noastră. “Cu grupul Simonei Halep, mă înţeleg bine de foarte mult timp. Am fost mereu în termeni buni şi când au aflat că am încheiat colaborarea cu David, m-au întrebat dacă aş putea rămâne să văd meciul şi să-mi dau sfatul. De aici urmează probabil un test, poate o colaborare, nimic nu este decis încă. Trebuie să o antrenez, să o însoţesc la turnee pentru a vedea dacă asta poate funcţiona. Avem şansa de a face asta cu calm, fără precipitare. Suntem la stadiul de discuţii. Vreau mai întâi să o antrenez, ca ea să vadă metoda mea de lucru şi dacă o asimilează, dacă îi place, apoi o voi însoţi la turnee. Va fi o frumoasă provocare, este o jucătoare extraordinară. Dacă nu se face, rămânem prieteni”, a declarat Van Cleemput, pentru rtbf.be.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, la Australian Open 2019: ”Sunt gata pentru noul an, deşi sunt puţin în urmă cu pregătirea şi meciurile”

Conform apropiaților belgianului, cei doi vor colabora de probă la turneele de la Doha și Dubai, următoarele competiții WTA la care Simona va participa.

Zvonul privind o posibilă colaborare dintre cei doi a pornit după ce azi belgianul a fost la antrenamentul Simonei Halep dinaintea meciului de luni, cu Serena Williams, apoi i-a oferit ultimele indicaţii la vestiare. În timpul meciului, el a stat aproape de loja româncei.

În vârstă de 50 de ani, Thierry Van Cleemput a fost până, duminică, antrenorul lui David Goffin, pe care l-a dus în Top 10 ATP. El i-a mai pregătit pe Steve Darcis şi Olivier Rochus.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  Australian Open 2019: La ce oră joacă marți Simona Halep și cine televizează partida. Programul românilor

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top