SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Shenzhen Open 2019

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Shenzhen Open 2019

Sorana Cirstea in actiune la Shenzhen 2019

Sorana Cîrstea demonstrează că este într-o formă specială. Ea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Shenzhen, fiind prima româncă ajunsă în această fază a unui turneu WTA în acest sezon.
În turul secund al turneului WTA de la Shenzhen 2019, Sorana Cîrstea, ocupanta locului 86 în lume, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2 pe franțuzoaica Pauline Parmentier, care este situată pe locul 56 WTA.

Sorana Cîrstea este prima jucătoare din România care se califică în sferturile de finală ale unui turneu WTA în 2019. Iar acest lucru este rezultatul lucrului foarte intens din perioada pregătitoare, atunci când a fost supusă la antrenamente foarte intense de preparatorul fizic Sasha Calisthenic.

Sorana Cirstea in actiune la Shenzhen 2019
Sorana Cîrstea, la Shenzhen 2019

Sorana Cîrstea va juca în sferturi la Shenzhen 2019 cu Alison Riske

Următoarea adversară a Soranei Cîrstea va fi americanca Alison Riske. Aceasta a învins-o cu scorul de 4-6, 6-2, 6-3 pe Evghenia Rodina. De-a lungul timpului, Sorana Cîrstea și Alison Riske s-au întâlnit de șase ori, patru meciuri fiind câștigate de jucătoarea noastră. Toate victoriile Soranei au fost pe hard, așa că și de data aceasta românca pornește ca favorită.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top