SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > VIDEO: Scene comice cu Katie Boulter, prima jucătoare care s-a impus cu noul tie-break la Australian Open 2019. S-a bucurat mai devreme

VIDEO: Scene comice cu Katie Boulter, prima jucătoare care s-a impus cu noul tie-break la Australian Open 2019. S-a bucurat mai devreme

Katie Boulter

Katie Boulter, frumoasa jucătoare din Marea Britanie care a făcut furori la Cupa Hopman, a intrat în istoria Australian Open. Ea e prima jucătoare care a câștigat un meci după ce s-a impus în super-tie-break-ul setului decisiv.

Katie Boulter a învins-o cu scorul de 6-0, 4-6, 7-6 (10-6), pe rusoaica Ekaterina Makarova, în primul tur al Australian Open. Boulter este prima jucătoare care se impune prin tie-break-ul până la 10, introdus de la ediţia din acest an. Numai că pentru meciurile de simplu acest sistem de punctaj este o noutate absolută, așa că deși probabil că știa regulamentul, britanica tot a oferit momentul zilei. Ea a crezut că a câștigat când a făcut punctul 7, ca într-un meci normal, ducându-se în consecință la fileu să dea mâna cu adversara. A fost întoarsă din drum de arbitru și, din fericire pentru ea, nu s-a deconcentrat atât de mult încât să piardă meciul. Vedeți mai jos momentele comice cu Boulter.

Așa că a ajuns în turul secund, după două ore şi 24 minute, iar următoarea adversară va fi belarusa Arina Sabalenka, în fața căreia e greu de crezut că va ajunge să joace un alt super-tie-break.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

Leave a Reply

Top