SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Hobart 2019: Mihaela Buzărnescu, eliminată în primul tur la turneul la care a fost finalistă

WTA Hobart 2019: Mihaela Buzărnescu, eliminată în primul tur la turneul la care a fost finalistă

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinale la San Jose 2018

Mihaela Buzărnescu rămâne fără victorie în 2019. Ea a fost eliminată în primul tur la Hobart, turneul la care anul trecut jucase finala.
Din păcate, temerile de după tragerea la sorți au fost adeverite de realitatea din teren. Elvețianca Belinda Bencic, recent câștigătoare al celui de-al doilea titlu consecutiv la Cupa Hopman, a fost o adversară prea puternică pentru Mihaela Buzărnescu.

Bencic s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 7-5, după două ore şi 37 de minute de joc în fața favoritei 2, Mihaela Buzărnescu. Aceasta rămâne la Hobart, pentru că va juca și la dublu, alături de Irina Begu.

Anul trecut, Mihaela Buzărnescu a jucat finala la Hobart, fiind învinsă de belgianca Elise Mertens.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top