SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Shenzhen 2019: Monica Niculescu a spulberat-o pe Jelena Ostapenko în primul tur

WTA Shenzhen 2019: Monica Niculescu a spulberat-o pe Jelena Ostapenko în primul tur

Monica Niculescu la Shenzhen 2019

Monica Niculescu pare o jucătoare cu totul nouă față de anii trecuți. Termină meciurile în mai puțin de o oră și nu lasă nici o șansă adversarelor. Ultima victimă la Shenzhen: Jelena Ostapenko.
Monica Niculescu a obținut cea de-a treia victorie consecutivă la turneul WTA de la Shenzhen 2019, dar cea obținută în prima zi a anului le depășește pe toate. În primul tur al turneului chinez, Monica Niculescu a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, campioana de la Roland Garros din 2017. De fapt, nu a învins-o, ci a spulberat-o de-a dreptul, Monica impunîndu-se cu scorul de 6-0, 6-2!

Meciul a durat 52 de minute, o durată extrem de scurtă pentruo jucătoare care disputa adevărate maratoane în circuit. Monica se află la a treia victorie consecutivă la turneul de la Shenzhen, ea venind din calificări.

Următoarea adversară a Monicăi Niculescu va fi sportiva cehă Krystina Pliskova, pe care a învins-o în singura întâlnire directă disputată până acum.

Anul a început bine și pentru Sorana Cîrstea. Ea s-a calificat în această dimineață în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top