SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Sydney 2019: Simona Halep și-a aflat adversara din turul doi

WTA Sydney 2019: Simona Halep și-a aflat adversara din turul doi

Simona Halep s-a antrenat la Sydney

Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund al turul secund al turneului WTA de la Sydney 2019. Așa cum era de așteptat, aceasta este australianca Ashleigh Barty.
În primul tur al turneului WTA de la Sydney, Ashleigh Barty, ocupanta locului 15 WTA, a învins-o, așa cum era de așteptat, pe letona Jelena Ostapenko. Scorul partidei a fost de 6-3, 6-3, după o oră şi 16 minute de joc, iar pe Simona Halep o așteaptă miercuri în jurul prânzului, conform orei României (seara la Sydney), o partidă foarte dificilă.

Simona Halep o conduce pe Ashleigh Barty cu 2-0

Ashleigh Barty şi Simona Halep s-au mai întâlnit de două ori până acum, în 2018, de fiecare dată impunându-se liderul clasamentului mondial, însă acum se anunță un meci foarte greu pentru româncă. Întotdeauna debutul în sezon e dificil, pentru că nu știi la ce să te aștepți, iar la Halep va fi de două ori mai greu, pentru că vine și după o accidentare la spate și nici ea nu știe cum va reacționa.

În plus, Barty a intrat deja în ritm, deoarece a jucat săptămâna trecută la Cupa Hopman, iar acum a confirmat, învingând-o pe Ostapenko.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top