SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Sydney 2019: Simona Halep știe cu cine ar putea juca în primul meci din 2019

WTA Sydney 2019: Simona Halep știe cu cine ar putea juca în primul meci din 2019

Simona Halep s-a antrenat la Sydney

Simona Halep, liderul WTA, și-a aflat potențialele adversare din drumul spre potențialul titlu al turneului WTA de la Sydney.
Simona Halep a ajuns de două zile la Sydney, iar sâmbătă a aflat și ceva lucruri concrete despre primul ei turneu al sezonului. Și-a aflat traseul spre finală. Calificată direct în turul secund, Simona va juca în primul meci din 2019 contra învingătoarei partidei dintre Ashleigh Barty și Jelena Ostapenko. După cum au mers lucrurile în acest debut de an, probabil că adversara româncei va fi Barty, Ostapenko câștigând doar două game-uri în fața Monicăi Niculescu în primul tur de la Shenzhen.

În sferturile de finală, Halep ar putea juca împotriva cehoaicei Karolina Pliskova, iar în semifinale cu Sloane Stephens. Evident, dacă se respectă calculele hârtiei. Pe cealaltă jumătate de tablou sunt Angelique Kerber sau Petra Kvitova.

Dar cel mai bun tablou e cel făcut de fiecare dintre voi, așa că AICI găsiți tabloul principal de la Sydney 2019. Și puteți începe calculele.Simona Halep a jucat în semifinalele ediției Sydney 2016

Simona Halep se află la a treia participare la turneul WTA de la Sydney. Ea a mai jucat la acestă competiţie în 2014 şi 2016. La prima participare, jucătoarea română nu a trecut de primul tur, iar la cea de-a doua a ajuns în semifinale.

Alte trei jucătoare evoluează la turneul WTA de la Hobart

Tot săptămâna viitoare mai e programat și turneul WTA de la Hobart. Acolo, România va fi reprezentată de trei jucătoare: Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan și Irina Begu.Toate și-au aflat adversarele din primul tur și vor începe de mâine să evolueze.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top