SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > ATP Rotterdam 2019: Horia Tecău și Jean Julien Rojer joacă duminică în finală.

ATP Rotterdam 2019: Horia Tecău și Jean Julien Rojer joacă duminică în finală.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer la Rotterdam 2019

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer vor juca pentru a 24-a oară în finala de dublu a unui turneu ATP. Se va întâmpla duminică, la Rotterdam, un loc unde ei au mai triumfat o dată în această formulă.
În semifinalele de dublu ale turneului ATP de la Rotterdam, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au învins cu scorul de 3-6, 6-2, 10-7 perechea Rajeev Ram/Joe Salisbury. În finală, Tecău și Rojer vor juca împotriva perechii Jeremy Chardy/ Henri Kontinen, care au trecut cu 6-7, 6-4, 10-6, de Marcel Granollers/ Nikola Mektic.

Finala de la Rotterdam va avea loc duminică, de la ora 14.00. Horia și Jean Julien au mai câștigat titlul o dată, în 2015. Ei au mai jucat și o finală aici, în 2014. În ceea ce-l privește, Horia a mai pierdut o dată trofeul în 2012, când juca alături de Robert Lindstedt.

tecau rojer trofeu rotterdam atp
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul de la Rotterdam 2015
Tecău și Rojer au început anul cu patru înfrângeri

Pentru Horia Tecău și Jean Julien Rojer, acest turneu este unul al eliberării, după un început de an plin de probleme. De fapt, nu de probleme, ci de rezultate proaste, în ciuda unui joc bun. Concret, până în această săptămână, ei pierduseră în primul tur la toate cele patru turnee la care participaseră în 2019: Doha, Auckland, Australian Open și Sofia. Acum, au obținut deja trei victorii, iar a patra e în curs de procesare, așa că totul pare să fi revenit la normal în acest parteneriat, unul dintre cele mai lungi din circuit.

Câte titluri ATP și câte finale a jucat Horia Tecău

Pentru Horia Tecău, finala de duminică de la Rotterdam este cea de-a 55-a din carieră. El a cucerit până acum 35 de titluri, printre care și două de Grand Slam, dar și unul la Turneul Campionilor. A pierdut 19 finale. Dintre toate acestea, 18 titluri au fost obținute alături de Jean Julien Rojer, cu olandezul pierzând și 5 finale.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul de la US Open 2017
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul cucerit la US Open in 2017
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top