SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Ce a declarat Simona Halep după ce a scăpat printre degete titlul de la Doha

Ce a declarat Simona Halep după ce a scăpat printre degete titlul de la Doha

simona halep, finalista la Doha 2019

Simona Halep a pierdut printre degete titlul la Doha. Ea a condus ostilitățile un set și jumătate, dar nu a fost deajuns pentru a o învinge pe belgianca Elise Mertens.
Simona Halep a pierdut sâmbătă finala de la Doha în fața belgiencei Elise Mertens, scor 6-3, 4-6, 3-6. Aceasta a fost a 34-a finală din carieră pentru Simona, reușind să câștige 18 dintre acestea.

Simona a etalat un tenis spectaculos însă, oboseala și-a spus cuvântul în ultimul set. Aceasta a avut la un moment dat o serie de 18 puncte consecutive oferind momente de senzație pentru cei aflați în tribune. Numai că nu a fost de ajuns, deoarece de la set și 2-0, ea a fost egalată în actul secund de adversară, care a trecut spre finalul setului doi la conducere. În setul decisiv s-a văzut că oboseala își spune cuvântul asupra jocului româncei, iar rezultatul a fost în favoarea belgiencei, care a câștigat pentru prima dată în fața jucătoarei noastre.

În urma punctelor acumulate la Doha, Simona Halep va urca pe locul 2 WTA, fiind la o diferență de 1.443 de puncte față de ocupanta locului 1, Naomi Osaka.

Românca va pleca din Qatar direct spre Dubai, acolo unde va juca următorul turneu. Ea va avea primul tur liber, urmând să joace în turul secund contra învingătoarei din meciul Eugenie Bouchard-Vera Lapko.Ce a declarat Simona Halep după finala pierdută la Doha

La festivitatea de premiere, Simona Halep a ținut un discurs simplu și doarte sicer, așa cum face de fiecare dată: “Sincer, am vrut să plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi. Felicitări, Elise, ai avut o săptămână extraordinară, îţi urez tot ce e mai bun în viitor. Este totuşi o finală, chiar dacă am pierdut-o. E ceva special să joci o finală şi venind după FedCup, a fost o săptămână extenuantă. Este un mare sentiment să vin şi să joc finala, le mulţumesc tuturor celor care au organizat acest turneu, este un eveniment extraordinar. De câte ori vin aici, vin cu inima deschisă şi de aceea joc cel mai bun tenis”, a declarat Halep, la festivitatea de premiere.

simona halep, finalista la Doha 2019
Simona Halep o aplaudă pe Elise Meretens, campioana de la Doha 2019
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top