SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cehia – România Fed Cup 2019: Simona Halep a câștigat și avem egalitate după prima zi

Cehia – România Fed Cup 2019: Simona Halep a câștigat și avem egalitate după prima zi

Simona Halep si bucuria victoriei in Fed Cup

Calculele hârtiei au fost respectate în prima zi a întâlnirii Cehia – România, din Fed Cup 2019. Karolina Pliskova și Simona Halep, liderii celor două echipe, și-au câștigat categoric meciurile.
Cronologic, prima victorie a zilei a venit de partea gazdelor întâlnirii de la Ostrava, Cehia. Karolina Pliskova nu a avut emoții în a se impune în fața Mihaelei Buzărnescu, pe care a învins-o cu scorul de 6-1, 6-4.

A urmat partida dintre Simona Halep și Katerina Siniakova. Numărul 3 mondial s-a impus cu scorul de 6-4, 6-0 și a egalat astfel situația la general, transformând ziua de duminică într-una cu adevărat interesantă.

Duminică se decide calificata în semifinală

Duminică este ziua decisivă pentru stabilirea semifinalistei Grupei Mondiale 1 a Fed Cup 2019. Prima va intra pe teren, de la ora 14.00, Simona Halep, care va juca împotriva Karolinei Pliskova, într-un meci care ar putea fi oricând o finală de Grand Slam.

Apoi, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Katerina Siniakova, într-un meci în care tenisunea va fi incredibilă indiferent de rezultatul partidei de debut a zilei.

Duminica tenisistică de la Ostrava se va încheia cu partida de dublu, acolo unde noi ar trebui să fim reprezentați de Irina Begu și Monica Niculescu.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Turneul Campioanelor 2018: Caroline Wozniacki, deținătoarea titlului, eliminată. Elina Svitolina și Karolina Pliskova sunt primele semifinaliste

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top