SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Fed Cup Cehia – România: Simona Halep și colegele ei, primul antrenament la Ostrava – VIDEO

Fed Cup Cehia – România: Simona Halep și colegele ei, primul antrenament la Ostrava – VIDEO

Simona Halep s-a antrenat la Ostrava

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan au făcut primele antrenamente în imensa sală din Ostrava care va găzdui sâmbătă și duminică meciul de Fed Cup Cehia – România.
Toate cele trei au fost mulțumite de condițiile din sala care se transformă în patinoar în doar două zile și care poate găzdui 12.500 de fani. Simona Halep a părut în vervă, ea nefiind deloc apăsată de povara numărului 1 în echipă. Ba chiar, la terminarea antenamentului, a stat de vorbă câteva minute cu căpitanul nejucător Petr Pala, cel mai de succes căpitan din istoria competiției. Fost finalist de dublu la Roland Garros 2001, Pala (43 de ani) a fost numit la cârma echipei Cehiei în 2007, iar de atunci elevele sale au cucerit de șase ori trofeul, în 2011, 2012, 2014, 2015, 2016 și 2018.
Campioane în proba de dublu de la Hua Hin, Irina Begu și Monica Niculescu vor face primele antrenamente începând de azi. Meciul dintre România și Cehia va avea loc sâmbătă și duminică. Partida contează pentru primul tur al Grupei Mondiale 1 a Fed Cup.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep concurează pentru Fed Cup Heart Award. Iată unde poate fi votată

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top