SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Prima finală WTA pentru românce: Irina Begu și Monica Niculescu joacă pentru titlul de dublu la Hua Hin

Prima finală WTA pentru românce: Irina Begu și Monica Niculescu joacă pentru titlul de dublu la Hua Hin

irina begu monica niculescu

A venit vremea finalelor și pentru jucătoarele de tenis din România. Irina Begu și Monica Nculescu vor juca pentru titlul de dublu al turneului WTA de la Hua Hin.
În semifinalele turneului de la Hua Hin, Irina Begu și Monica Niculescu, cap de serie numărul 2, au învins cu scorul de 7-6, 6-2, după o oră și jumătate, perechea Xinyun Han/ Darija Jurak.

Adversarele celor două românce din finală vor fi Anna Blinkova și Yafan Wang.

Irina Begu și Monica Niculescu vor urca în clasamentul WTA de dublu

În urma acestui succes, atât Irina Begu, cât și Monica Niculescu, vor urca în clasamentul live de dublu WTA. Begu e sigură de locul 36, în urcare o poziție față de precedenta ierarhie. Dacă va câștiga titlul, Irina va ajunge pe 35 în lume.

În ceea ce o privește, Niculescu va face un salt de 11 locuri, până pe poziția a 58-a. O victorie în finală ar duce-o pe Monica pe locul 51 în lume. La simplu, din păcate, jucătoarea născută în Slatina, va ieși de luni din Top 100 WTA.

Rezultatul din Thailanda este unul dătător de speranțe și pentru meciul de Fed Cup cu Cehia, de la finalul săptămânii viitoare. Ambele jucătoare fac parte din lotul de 5 convocat de căpitanul nejucător Florin Segărceanu.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top