SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Simona Halep a ajuns la Doha și a dezvăluit rețeta miraculoasă pentru recuperarea celor două kilograme pierdute la Fed Cup

Simona Halep a ajuns la Doha și a dezvăluit rețeta miraculoasă pentru recuperarea celor două kilograme pierdute la Fed Cup

Simona Halep a sosit la Doha pentru turneul din 2019

Simona Halep a plecat din Ostrava direct spre Doha, iar în prima zi în capitala Qatarului a avut mai multe activități.
După ce a fost așteptată luni seara la aeroport de o fetiță îmbrăcată tradițional și ”înarmată” cu un buchet de flori, Simona Halep și-a început ziua de marți la un turneu de tenis pentru copii, acolo unde a înmânat niște premii.

Apoi, a avut o conferință de presă, acolo unde a povestit ce înseamnă pentru ea Fed Cup și cum crede că va decurge colaborarea cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput. ”Încă mai simt emoţiile, a fost extraordinar. Suntem pentru prima oară în semifinale şi asta înseamnă foarte mult, pentru că Fed Cup e ceva diferit. Nu pot spune că e mai mare, deoarece muncesc şi trăiesc pentru turneele de Grand Slam. Voi pune Fed Cup pe aceeaşi treaptă şi dorinţă de victorie ca un Grand Slam”, a declarat Simona Halep la Doha.  Ea a spus că se simte mereu foarte bine la convocări, pentru că în echipă energia este cu totul alta decât la concursurile normale. ”Nu joc pentru mine, joc pentru echipă. Dau totul, pentru că simt energia care vine de la echipă şi mă face mai puternică pe teren, iar dorinţa de victorie este şi mai mare”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep: ”Am slăbit două kilograme la Fed Cup, dar dimineață mi-am revenit cu Nutella”

Fostul lider mondial a recunoscut că din cauza stresului și a epuizării fizice a slăbit două kilograme după weekend-ul de succes din Cehia. ”Din fericire, dimineață am mâncat Nutella cu pâine și mi-am revenit”, a glumit ea. Simona speră ca recenta calificare în semifinalele Fed Cup să atragă copiii din țară la sport. ”Suntem o ţară mică, nu avem un sistem mare în tenis, iar acest rezultat va ajuta noua generaţie. Va ajuta copiii să fie inspiraţi să facă ceva în viaţa lor, să creadă că visele pot deveni realitate într-o zi”, a mai zis ea.

CITEȘTE ȘI:  WTA Wuhan: Simona Halep şi-a aflat adversara din semifinale. Simona o conduce cu 3-0

Simona Halep începe la Doha colaborarea cu antrenorul Thierry Van Cleemput

Campioană la Doha în urmă cu cinci ani, Simona spune că mereu s-a simțit bine în Qatar: ”Am câștigat acum mult timp, dar îmi place terenul de aici, iar anul trecut am ajuns în semifinale. Am amintiri foarte frumoase cu atmosfera, spectatorii şi cu vremea. Simt o energie pozitivă de fiecare dată vin aici”, a mai spus cea pentru care ediția 2019 a competiției este una de început în ceea ce privește colaborarea cu noul antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput. ”Ne-am antrenat împreună doar o săptămână şi nu poţi schimba ceva aşa repede. E o persoană bună şi abia aştept să lucrăm împreună şi să vedem cum va fi”, a spus Halep.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  FED CUP: S-a stabilit în ce oraş va avea loc meciul România - Canada. Fetele au ales şi suprafaţa de joc

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top