SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după calificarea în sferturi la Dubai: ”Devin mai puternică zi de zi”

Simona Halep, după calificarea în sferturi la Dubai: ”Devin mai puternică zi de zi”

Simona Halep la Australian Open 2019

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, după o victorie în două seturi, 6-3, 7-5 cu ucraineanca Lesia Tsurenko. La final, ea a acordat obișnuitul interviu de după meci.
Simona Halep a spus că pe zi ce trece este mai obosită, dar și din ce în ce mai puternică din punct de vedere psihic, așa că trebuie să vedem partea plină a paharului.

“Sunt mulţumită pentru că nu a fost uşor să joc azi, vântul a fost dificil de controlat. Am vrut să fiu concentrată la fiecare minge, am ştiut că trebuie să lupt împotriva ei, am făcut-o bine şi sunt fericită că am putut să trec mai departe în turneu. Cred că devin mai puternică zi de zi din punct de vedere psihic. Am fost puţin supărată că am pierdut acea finală, după ce am condus, dar venind aici şi câştigând două meciuri, mi-am recăpătat încrederea. Zi de zi devin mai bună, deşi în acelaşi timp devin obosită mai mult. Meciul următor va fi unul dificil, ambele lovesc tare mingea, trebuie să fiu puternică pe picioare. Voi vedea, voi avea destul timp să mă recuperez până mâine, cred că o să mă uit puţin la meci diseară, dar cred că mai bine mă relaxez”, a afirmat Simona Halep.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, după superbele victorii de la Shenzhen: ”Am avut o săptămână specială

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top