SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep: ”Nu vreau să îmi iau antrenor pe următoarea perioadă”. De ce a declarat Simona acest lucru la Dubai

Simona Halep: ”Nu vreau să îmi iau antrenor pe următoarea perioadă”. De ce a declarat Simona acest lucru la Dubai

Simona Halep este însoțită la Roland Garros 2018 de antrenorul său, australianul Darren Cahill

Simona Halep va continua fără antrenor o perioadă. Jucătoarea noastră a reafirmat acest lucru miercuri, pentru DigiSport, iar declarația ei este cât se poate de logică și veți vedea de ce.
După calificarea în sferturile de finală de la Dubai, Simona Halep a vorbit cu rimisul DigiSport și i-a reafirmat că va continua fără antrenor. Măcar până după Miami. Lucru anticipat de Doartenis.ro încă din ianuarie, atunci când vă spuneam că de fapt antrenorul din umbră este Darren Cahill și că la Indian Wells și la Miami nu va avea nevoie de un tehnician angajat, pentru că australianul va fi oricum acolo, deoarece va comenta meciurile masculine pentru ESPN. AICI puteți reciti cele scrise la începutul lunii ianuarie.

Iată ce a declarat Simona Halep la DigiSport: “Am alături de mine cei trei băieţi care sunt foarte ok şi încearcă să mă ajute cu tot ce este nevoie. Vasile este un sparring-partner foarte, foarte bun şi îmi dă încredere atunci când ne antrenăm, Teo are grijă de pregătirea mea fizică, iar Andrei are grijă să fiu aptă pe teren. Cred că am o echipă puternică, mă simt bine cu ei şi cred că atmosfera într-o echipă este cea mai importantă. Încerc să mă coordonez singură în ceea ce am de făcut pe terenul de tenis, nu este uşor, dar probabil o să şi progresez mai mult. În momentul acesta şi aşa este planul, nu vreau să-mi iau antrenor pe următoarea perioadă, dar cum bine ştim şi s-a văzut la început de an, am spus ceva şi am schimbat, nu se ştie niciodată. Vreau să trăiesc zi de zi şi să văd ce-mi oferă viitorul”, a declarat Halep.

Practic, așa cum a mai recunoscut zilele trecute, Simona se antrenează după planurile de pregătire pe care le-a tot respectat în ultimii patru ani cât a lucrat cu Darren Cahill. Apoi, peste mai puțin de două săptămâni, ea va fi deja în SUA, pentru că pe 5 martie începe Indian Wells, care e urmat de turneul de la Miami. Așa că toată luna martie Simona va avea, de fapt, antrenor: pe Darren Cahill, care va fi prezent în SUA. Și, deja știți cât i-a mulțumit Simona pentru ajutorul dat în Australia, el fiind prezent la aproape toate antrenamentele ei.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top