SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Sorana Cîrstea, victorie importantă la Budapesta: va reveni în Top 100 WTA

Sorana Cîrstea, victorie importantă la Budapesta: va reveni în Top 100 WTA

Sorana Cirstea la BRD Bucharest Open

Sorana Cîrstea a legat două victorii la turneul WTA de la Budapesta și acest lucru se simte și în clasamentul live. De luni, ea va reveni în Top 100.
Sorana Cîrstea a început săptămâna pe locul 108, căderea ei făcând ca România să aibă, după aproape cinci ani, doar trei fete în Top 100 mondial. Dar această stare de fapt nu va dura decât 7 zile, pentru că parcursul bun de la Budapesta, unde a ajuns în sferturile de finală, o va readuce pe Sorana Cîrstea între cele mai bune 100 de jucătoare ale lumii.

Miercuri seară, în turul secund al turneului de la Budapesta, Sorana Cîrstea a învins-o cu scorul de 6-3, 6-3 de favorita 4, Aleksandra Krunic. Ea va juca în sferturi, vineri, contra rusoaicei Anastasia Potapova.

Cu cele 60 de puncte asigurate, Sorana este acum pe locul 98 în clasamentul live șieste sigură în proporție de 99.9% de rămânerea în Top 100 de luni încolo.

La Budapesta o avem și pe Irina Begu, care miercuri a jucat în primul tur, învingând-o cu 3-6, 6-4, 6-2 pe Mona Barthel. Următoarea adversară va fi, azi, rusoaica Evghenia Rodina.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Ana Bogdan, prima victorie din 2019. E în optimi la Bogota

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top