SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Bara > WTA Acapulco 2019: Mihaela Buzărnescu și-a aflat adversara, Irina Bara e în finala calificărilor

WTA Acapulco 2019: Mihaela Buzărnescu și-a aflat adversara, Irina Bara e în finala calificărilor

Mihaela Buzărnescu la Australian Open 2019

Mihaela Buzărnescu și Irina Bara sunt cele două românce înscrise anul acesta la turneul de la Acapulco, în proba de simplu.
Mihaela Buzărnescu a schimbat din nou continentele în speranța că va reuși să obțină prima victorie din acest an. După ce a început sezonul în Australia, a venit în Europa, de unde a plecat în Asia, iar acum se află în America de Nord, în Mexic. Acolo unde speră că va reuși să obțină prima victorie din 2019.

În primul tur al turneului de la Acapulco, Mihaela Buzărnescu va juca împotriva australiencei Daria Gavrilova. Românca e cap de serie numărul 4 și dacă va câștiga acest meci, ar putea avea în optimi un duel cu noua senzație a tenisului canadian, Bianca Andreescu. Aceasta va juca în primul tur cu elvețianca Jil Teichmann.

Irina Bara a jucat deja în primul tur al calificărilor, și a făcut-o cu succes. A învins-o cu scorul de 7-6, 6-2 pe Veronica Cepede Roig, a cincea favorită. În meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal, ea o va întâlni pe cehoaica Tereza Martincova.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top