SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > WTA Hua Hin 2019: Irina Begu și Monica Niculescu, primul titlu din 2019 pentru tenisul românesc în circuitul WTA

WTA Hua Hin 2019: Irina Begu și Monica Niculescu, primul titlu din 2019 pentru tenisul românesc în circuitul WTA

Irina Begu si Monica Niculescu sunt campioane la Openul Thailandei

Victorie mare obținută la Hua Hin de perechea Irina Begu/ Monica Niculescu. Cele două au adus primul titlu pentru România în sezonul 2019 al circuitului WTA.
În finala turneului de la Hua Hin, competiție dotată cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, Irina Begu și Monica Niculescu au învins cu scorul de 2-6, 6-1, 12-10 perechea ruso-chineză Ana Blinkova/ Yafan Wang. Astfel româncele, care au fost desemnate cap de serie numărul 2, au obținut al doilea lor trofeu în această formulă, după cel cucerit în 2012, la Hobart. De atunci, ele au mai jucat în trei finale WTA: la Luxemburg (2012), la Wuhan (2015) şi Moscova (2015).

Irina Begu si Monica Niculescu sunt campioane la Openul Thailandei
Irina Begu si Monica Niculescu, cu trofeul de dublu cucerit la Hua Hin

Pentru Niculescu, acesta este al nouălea titlu de dublu al carierei, din 25 de finale disputate. Cu victoria de ieri, ea va urca 18 locuri în clasamentul mondial al specialității, unde va ocupa poziția 51 în lume. Și Begu are tot 9 trofee, dar din 16 finale. Ea va urca doar două poziții în ierarhia de dublu, acolo unde va ocupa locul 35.

Ambele jucătoare vor veni din Thailanda direct în cantonamentul echipei de Fed Cup a României de la București, deoarece la finalul săptămânii tricolorele vor juca la Ostrava contra Cehiei, în primul tur al Grupei Mondiale I a competiției. Celelalte trei tenismene convocate pentru această partidă de căpitanul Florin Segărceanu sunt Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top