SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > ATP Indian Wells 2019: Marius Copil și-a aflat adversarul din primul tur. Când va avea loc meciul și cine îl va televiza

ATP Indian Wells 2019: Marius Copil și-a aflat adversarul din primul tur. Când va avea loc meciul și cine îl va televiza

marius copil tenis indian wells

Și Marius Copil și-a aflat adversarul din primul tur al turneului de la Indian Wells. Acesta este jucătorul moldovean Radu Albot.
Adversar al lui Marius Copil, Radu Albot a fost campion acum două săptămâni la Delray Beach, dar a fost nevoit să joace calificări în deșertul american din cauza clasamentului mai slab pe care îl avea în momentul înscrierii în turneu.

El a demonstrat totuși că nu degeaba a ocupat locul 53 la începutul săptămânii – cu această victorie va intra chiar în Top 50 – și s-a calificat pe tabloul principal fără set pierdut. În primul tur, el va avea o confruntare contra ”fratelui” Marius Copil, așa cum foarte frumos l-a denumit pe Facebook.

Va fi prima întâlnire dintre ei la un turneul ATP, dar a cincea oficială din carieră a celor doi, care au mai fost adversari în circuitul ITF. De fiecare dată s-a impus Albot, indiferent că meciurile s-au disputat în România, Turcia sau Israel.

CITEȘTE ȘI: Cu cine vor juca în turul 2 la Indian Wells Simona Halep și Mihaela BuzărnescuCând are loc meciul Marius Copil – Radu Albot și cine îl televizează

Partida dintre Marius Copil și Radu Albot va avea loc în cursul serii de vineri, la o oră care va fi anunțată în dimineața acelei zile de către organizatori. Meciul va putea fi urmărit pe Telekom Sport, postul de televiziune care are drepturile în România pentru această competiție.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top