SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Bianca Andreescu este CAMPIOANĂ la Indian Wells 2019!

Bianca Andreescu este CAMPIOANĂ la Indian Wells 2019!

Bianca Andreescu si trofeul de la Indian Wells 2019

Bianca Andreescu a scris o pagină de istorie în tenisul mondial. La prima participare la un turneu Premier Mandatory ea a cucerit titlul! S-a întâmplat duminică seară, la Indian Wells.
În finala turneului de la Indian Wells 2019, Bianca Andreescu a învins-o în finală, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, pe germana Angelique Kerber. Partida a durat două ore şi 18 minute.

Bianca Andreescu a obținut astfel cel mai important trofeu al carierei și al doilea al anului, după cel de la Newport, de 125.000 de dolari.Ce loc WTA va ocupa Bianca Andreescu

Bianca, jucătoare canadiană de origine română, care a început tenisul la Pitești, este prima jucătoare din istoria tenisului care cucerește un titlu Premier Mandatory la chiar prima participare la un astfel de turneu. De altfel, putem spune că este singura jucătoare din lume nenvinsă la un Mandatory.

Bianca Andreescu are un an absolut fabulos. Început pe locul 157, ea a ajuns acum pe 24 în lume, după o serie incredibilă de meciuri în 2019, în care a câştigat 28 de partide şi a pierdut doar 3.Câți bani a câștigat Bianca Andreescu la Indian Wells

Bianca Andreescu, câştigătoarea de la Indian Wells a câștigat cel mai mare premiu din carieră. Ea a primit 1.354.010 dolari şi 1.000 de puncte WTA.

A învins patru foști lideri mondiali în 2019

În acest an, Bianca Andreescu a reușit să învingă nu mai puțin de patru foști lideri mondiali. La Auckland, le-a depășit pe Venus Williams și Caroline Wozniacki, iar la Indian Wells pe Garbine Muguruza și pe Angeliqie Kerber.CITEȘTE ȘI:  Miami Open 2019: De la ce oră se joacă meciul Irina Begu - Bianca Andreescu și cine îl va televiza

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  O altă campioană de Grand Slam va lipsi de la Roland Garros

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top