SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Doar 500 de bilete pentru fanii români la semifinala Fed Cup Franța – România

Doar 500 de bilete pentru fanii români la semifinala Fed Cup Franța – România

Simona Halep si bucuria victoriei in Fed Cup

Cota de bilete rezervată fanilor români de către Federația Franceză de Tenis pentru semifinala de Fed Cup Franța – România este de doar 500 de tichete! Meciul va avea loc la Rouen.
Conform unui anunț postat pe pagina de Facebook a echipei României, biletele la această întâlnire au preţuri cuprinse între 15 şi 40 de euro pentru fiecare din cele două zile de meciuri. Federaţia Română de Tenis va anunţa modalitatea de achiziţionare a cotei rezervate suporterilor români.

Totuși, din 14 martie, se pot achiziţiona bilete din Franţa, pe site-ul ticketmaster.fr și cu siguranță că cei care vor dori, își pot procura bilete de acolo, dar nu în sectorul suporterilor români.

Cert este că meciul Franța – România, din semifinalele Fed Cup, prima semifinală jucată de echipa noastră de la apariția Internetului, că tot se serbează azi 30 de ani de la inventarea www, se va juca în zilele de 20 şi 21 aprilie, la Rouen.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top