SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Indian Wells 2019 a devenit amintire pentru români. Horia Tecău și Raluca Olaru au fost eliminați la dublu

Indian Wells 2019 a devenit amintire pentru români. Horia Tecău și Raluca Olaru au fost eliminați la dublu

horia tecau jean julien rojer

Pentru români, ediția 2019 a turneului de la Indian Wells s-a încheiat devreme. Marți nu doar Simona Halep a fost eliminată, ci și Horia Tecău și Raluca Olaru.
În sferturile de finală ale probei de dublu masculin, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost învinși cu 7-6, 2-6, 10-6 de perechea Novak Djokovic şi Fabio Fognini.

În sferturile de finală ale probei de dublu feminin, Raluca Olaru şi croata Darija Jurak au fost învinse de cu 6-3, 6-2 de cuplul Gabriela Dabrowski/ Yifan Xu, cap de serie numărul 5.

Simona Halep a părăsit turneul de simplu în optimile de finală, fiind învinsă, la capătul unui meci total nereușit pentru româncă, de Marketa Vondrousova, care s-a impus cu 6-2, 3-6, 6-2. În urma acestui rezultat, Halep va ocupa de luni în cel mai bun caz locul 3 în clasamentul mondial. Dacă astrele se aliniază greșit, ea ar putea pica pe locul 5 în lume.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  ATP Paris: Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinale după o victorie mare

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top