SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Indian Wells 2019 a devenit amintire pentru români. Horia Tecău și Raluca Olaru au fost eliminați la dublu

Indian Wells 2019 a devenit amintire pentru români. Horia Tecău și Raluca Olaru au fost eliminați la dublu

horia tecau jean julien rojer

Pentru români, ediția 2019 a turneului de la Indian Wells s-a încheiat devreme. Marți nu doar Simona Halep a fost eliminată, ci și Horia Tecău și Raluca Olaru.
În sferturile de finală ale probei de dublu masculin, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost învinși cu 7-6, 2-6, 10-6 de perechea Novak Djokovic şi Fabio Fognini.

În sferturile de finală ale probei de dublu feminin, Raluca Olaru şi croata Darija Jurak au fost învinse de cu 6-3, 6-2 de cuplul Gabriela Dabrowski/ Yifan Xu, cap de serie numărul 5.

Simona Halep a părăsit turneul de simplu în optimile de finală, fiind învinsă, la capătul unui meci total nereușit pentru româncă, de Marketa Vondrousova, care s-a impus cu 6-2, 3-6, 6-2. În urma acestui rezultat, Halep va ocupa de luni în cel mai bun caz locul 3 în clasamentul mondial. Dacă astrele se aliniază greșit, ea ar putea pica pe locul 5 în lume.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  ATP Paris: Horia Tecău a fost eliminat în semifinalele de dublu, dar va face un salt important în clasamentul mondial

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top