SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open 2019: De la ce oră se va juca meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, din semifinale. O victorie o duce pe Halep pe locul 1 WTA

Miami Open 2019: De la ce oră se va juca meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, din semifinale. O victorie o duce pe Halep pe locul 1 WTA

simona halep karolina pliskova

A fost stabilită ora meciului Simona Halep – Karolina Pliskova, din semifinalele Miami Open 2019. Acesta va fi ultimul din program în noaptea de joi spre vineri.
Partida dintre Halep și Pliskova va avea loc vineri dimineață, de la ora 3.00, de fapt nu înainte de această oră. Acest meci este ultimul pe terenul central și e foarte posibil să se joace mai târziu decât ora anunțată inițial. Cert este că el va fi transmis în direct pe DigiSport. Cealaltă semifinală de la Miami, Anett Kontaveit – Ashleigh Barty, va avea loc de la ora 19.00, joi.

Simona Halep va redeveni lider mondial WTA dacă învinge

Pentru Simona Halep meciul cu Karolina Pliskova este foarte important, deoarece o victorie o va readuce de luni pe primul loc al clasamentului WTA. Ea a fost ultima oară lider mondial în timpul turneului de la Australian Open, atunci când a fost deposedată de prima poziție de japoneza Naomi Osaka, noua campioană.

Simona Halep poate fi pe locul 3 în lume de luni

Dacă va pierde, Simona Halep este în pericol să piardă locul 2, ocupat acum în clasamentul live. Ea poate cădea pe poziția a treia dacă Pliskova, chiar adversara Simonei din semifinale, va ajunge să cucerească titlul la Miami Open.Simona Halep și Karolina Pliskova au fost adversare de 9 ori

De-a lungul timpului, Simona Halep și Karolina Pliskova au fost adversare de 9 ori. Românca a câştigat de șapte ori, ultima confruntare având loc în februarie, la Ostrava, când Simona Halep s-a impus în confruntarea contând pentru primul tur al Grupei Mondiale 1 a Fed Cup.CITEȘTE ȘI:  Miami Open 2019 - Ce surpriză ne rezervă ultimul turneu pe hard al sezonului american?

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Karolina Pliskova a primit trofeul pentru locul 1 WTA

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top