SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open 2019: Irina Begu a fost învinsă de Bianca Andreescu după ce a condus cu 1-0 și 5-1

Miami Open 2019: Irina Begu a fost învinsă de Bianca Andreescu după ce a condus cu 1-0 și 5-1

Bianca Andreescu și bucuria unui punct reușit

Bianca Andreescu a mai reușit un meci de senzație, de fapt o revenire fabuloasă. Din păcate, victimă i-a căzut Irina Begu.
Aflată în căutarea revanșei în fața Biancăi Andreescu după eliminarea din primul tur de la Indian Wells, Irina Begu a fost la o singură minge să o obțină. Ea a condus cu un set și 5-1, apoi la 5-3 a avut o minge de set, însă puștoaica de doar 18 ani a demonstrat încă o dată ce decizie bună au luat părinții ei atunci când au plecat în Canada. Acolo unde, cu ajutorul Federației, a avut parte nu doar de un antrenor, ci de o întreagă echipă, printre care și psihologi, care au învățat-o să creadă în forțele ei până în ultima secundă. Așa a procedat și acum și s-a impus cu scorul de 4-6, 7-6, 6-2, după două ore și 35 de minute.

În turul al doilea, Bianca va juca împotriva americancei Sofia Kenin, ultima jucătoare care a învins-o în circuit, în semifinalele de la Acapulco, la începutul lunii. Aceea a fost abia a treia înfrângere pe care a suferit-o anul acesta, în 32 de meciuri disputate!Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top