SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open 2019: Simona Halep, eliminată în semifinale. Ce loc ar putea ocupa de luni

Miami Open 2019: Simona Halep, eliminată în semifinale. Ce loc ar putea ocupa de luni

Simona Halep la Indian Wells 2019

Simona Halep a fost învinsă în semifinalele turneului de la Miami, ratând ocazia de a ajunge din nou pe primul loc al clasamentului mondial WTA.
În semifinalele Miami pen, Simona Halep a fost învinsă cu scorul de 7-5, 6-1 de Karolina Pliskova, la capătul unui meci întrerupt de două ori de ploaie, dar și de căderile de formă incredibile ale jucătoarei noastre, care a pierdut nouă game-uri consecutive, de la 5-3 în primul set pentru Halep scorul devenind 5-7, 0-5! Atunci, ploaia a întrerupt meciul a doua oară (prima dată se întâmplase la 3-3 în primul set), dar revenirea de la vestiare a fost de doar câteva minute, căci totul s-a terminat.

Simona Halep ar putea rămâne pe locul 3 în clasamentul WTA

Din păcate, odată cu eliminarea, Halep a pierdut și șansa de a reveni în fruntea ierarhiei mondiale. Acum, ea tremură și pentru locul 2, pe care îl ocupă acum în clasamentul live. Pentru că dacă Pliskova va câștiga finala de la Miami, pe care o va disputa împotriva australiencei Ashleigh Barty, atunci ea va urca pe locul 2 în lume, iar Simona va ocupa, de luni, aceeași poziție 3 pe care s-a aflat și înaintea startului turneului de la Miami. Pentru Simona aceasta a fost cam ultima șansă se a spera la locul 1 pentru următoarele luni, deoarece urmează sezonul de zgură, acolo unde anul trecut românca s-a descurcat admirabil, totul culminând cu cucerirea titlului de la Roland Garros 2018.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top