SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open 2019: Simona Halep s-a înscris și în concursul de dublu. Tot azi, s-a întâlnit cu copiii

Miami Open 2019: Simona Halep s-a înscris și în concursul de dublu. Tot azi, s-a întâlnit cu copiii

Simona Halep, alaturi de copii, la Miami

Sosirea la Miami a antrenorului Daniel Dobre, care o va ajuta în această perioadă, așa cum a mai făcut-o în trecut, a făcut-o pe Simona Halep să ia o decizie interesantă: s-a înscris și la dublu.
Ea va face pereche la Miami cu nemțoaica Julia Goerges, însă șansele de a trece de primul tur sunt minime, pentru că primele adversare vor fi favoritele 2, Timea Babosși Kristina Mladenovic.

Antrenorul Daniel Dobre a fost prezentat de Simona Halep prntr-o fotografie de grup, in care se vedea clar că tehnicianul s-a integrat perfect colectivului.

View this post on Instagram

#frieeeends🤗

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Tot la dublu mai joacă perechea Irina Begu/ Mihaela Buzărnescu, dar și Monica Niculescu (face cuplul cu Abigail Spears) și Raluca Olaru, alături de Darija Jurak.

La simplu, Simona Halep va juca direct în turul secund, cu Johanna Larsson, locul 79 WTA, sau cu o jucătoare venită din calificări.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top