SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Simona Halep, antrenament cu Irina Begu și Marius Copil la Miami

Simona Halep, antrenament cu Irina Begu și Marius Copil la Miami

Simona Halep și Marius Copil, la Miami

A doua favorită a turneului de la Miami, Simona Halep s-a antrenat sâmbătă pe nou-construita arenă de la turneul american cu Irina Begu și cu Marius Copil.
Cu Marius Copil, Simona Halep a jucat aproximativ un sfert de oră, fotografia postată de fostul lider mondial WTA făcând înconjurul internetului.De altfel, puteți vedea mai jos mai multe imagini de la întânirea românilor de pe noua arenă de la Miami, Hard Rock.

Simona Halep este direct calificată în turul secund și urma să-și afle potențiala adversară după tragerea la sorți care era programată aseară. Tot în turul secund e direct calificată și Mihaela Buzărnescu, în timp ce în primul tur va juca Irina Begu. În calificări vom avea trei jucătoare: Ana Bogdan, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu. La masculin, Marius Copil este singurul reprezentant și va juca în primul tur.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top