SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep: ”Anul ăsta, trofeul de Fed Cup e mai important”

Simona Halep: ”Anul ăsta, trofeul de Fed Cup e mai important”

Simona Halep si bucuria victoriei in Fed Cup

Simona Halep a plecat sâmbătă spre SUA, acolo unde va participa la turneele de la Indian Wells şi Miami. În afara clasicelor declarații că vrea să se bucure de fiecare meci, ea a spus și ce obiectiv are pentru acest an: cucerirea titlului în Fed Cup.
”Pe primul loc anul acesta pentru mine este trofeul de Fed Cup. Sper să avem puterea să-l câştigăm. Mă gândesc la Franţa şi m-am gândit de când am câştigat meciul de la Ostrava, o să fie un meci dificil, bineînţeles, toate jucătoarele suntem acolo, în top, şi niciun meci nu este uşor dar eu cred că echipa noastră este o echipă puternică şi avem şansa să câştigăm”, a spus Halep înaintea plecării.Simona Halep: ”Vreau să mă bucur de fiecare moment pe teren”

Așa cum ne-a obișnuit, ea vrea să se bucure de fiecare moment pe teren și la Indian Wells și Miami: “Este o atmosferă plăcută de fiecare dată la aceste două turnee, încerc să iau energia pozitivă din orice moment şi încerc să câştig fiecare meci pe care îl joc. Dar repet, este o deplasare dificilă, toate meciurile o să fie grele, dar o să fie şi frumos. Ar fi ceva foarte frumos să câștig Indian Wells, dar e greu să mă gândesc la titlu în momentul acesta. Vreau să mă bucur de fiecare moment pe teren şi după vom vedea”.

Turneul de la Indian Wells se va desfăşura în perioada 6-17 martie, iar cel de la Miami între 19 şi 30 martie.CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2019: Cu cine va juca Simona Halep în turul trei și când va avea loc partida

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2019: Bianca Andreescu este în semifinale! Va face un salt uriaș în clasamentul mondial

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top