SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep l-a angajat pe Daniel Dobre până la revenirea lui Darren Cahill

Simona Halep l-a angajat pe Daniel Dobre până la revenirea lui Darren Cahill

Simona Halep si bucuria victoriei Australian Open 2019

Nu mai este un secret că Daniel Dobre se află deja la Miami, acolo unde a venit în calitate de antrenor al Simonei Halep. Românca a și confirmat că el e antrenorul full-time în acest moment.
Simona Halep a declarat, miercuri, la Miami, într-o conferinţă de presă, că noul ei antrenor este Daniel Dobre, cu care a mai lucrat în trecut, chiar şi în perioada în care era pregătită de Darren Cahill. “Simona Halep a confirmat că l-a angajat în calitate de antrenor permanent pe Daniel Dobre, cu care a mai lucrat în trecut”, a scris pe Twitter jurnalistul Ben Rothenberg, colaborator al New York Times.

Este o decizie binevenită, pentru că nu putea continua la nesfârșit fără antrenor. Mai mult, Daniel Dobre o cunoaște foarte bine, de fapt le știe foarte bine pe toate jucătoarele acestei generații și este și apropiat de ele, pentru că pe fiecare a ajutat-o măcar o dată în carieră, cu un sfat, cu ore de pregătire sau cu perioade în care au colaborat de-a lungul timpului.Revine Darren Cahill la finalul anului 2019?

Așa cum am mai scris pe Doartenis.ro, Simona avea nevoie de un antrenor pentru doar câteva luni, pentru că e sigur că de la anul, după ce Darren Cahill își va fi încheiat perioada de pregătire a fiului său, el va redeveni antrenorul principal al fostului lider mondial. Iar Daniel Dobre este, așa cum spuneam, alegerea ideală și nu doar pentru că a mai lucrat cu ea, dar a colaborat ultima dată cu Simona chiar când aceasta era antrenată de Darren Cahill, în 2014. Deci știe și cum gândește australianul, știe exact ce să pregătească și nici nu va fi deranjat atunci când Darren se va reîntoarce în echipă.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top